Friday, November 14, 2008

Travelog Yemen OP75







Beberapa gambar yang dikirimkan oleh Mahmood hari ini.

Ulasan beliau:
1. Kenderaan bertembung di tengah padang pasir.
2. Training untuk pekerja YLNG project.
3. Ketika membuat pemeriksaan Rig YD5 di tengah padang pasir.

Beliau akan mengirimkan lebih banyak lagi gambar beliau semasa bertugas di Vietnam dan Sudan.

4 comments:

mahmood said...

Mrae,

Dah try accept invitation, tapi keluar dalam bahasa Arab..... nanti aku try seklai lagi cuba tukar bahasa ...

mood@maarib
yemen

mahmood said...

Tengah padang pasir yang luas terbentang pun kemalangan melibatkan kenderaan adalah lumrah & perkara biasa.....

Anonymous said...

Mood,

OK, mu try guna bahasa Inggeris

Mungkin ada ribut pasir sebab itu ada accident?

mahmood said...

Kat sini terang benderang takde ribut pun bolih accident ... kalu tengok cara badawi driving memang ngeri ....