Thursday, November 13, 2008

Tuan Haji Mood di Yaman



Ini dia rakan kami, Tuan Haji Mahmood Embong, rakan kami yang sering berkelana keluar negara demi menjalankan tugas beliau.

Beliau berasal dari Trengganu.

Banyak cerita yang beliau bawa sekembali beliau dari sesuatu tempat yang beliau kunjungi.

Kini beliau sedang berada di Yaman.

[Tuan Haji Mood, selamat bertugas dan semoga awak gembira membaca blog ini!]

7 comments:

Anonymous said...

Mrae,

Tahniah, & terima kasih aku ucapkan kerana mendisplaykang gambor aku kat tengah Kota Sana'a. Aku baru sampai ke Yemen semalam, terus ke padang pasir di Maarib & masuk kerja.

mood@maarib

Imran Yusuf said...

Tuan Hj Mood,

Nati boleh hantar gambar baru, boleh aku siarkan di blog ini

Anonymous said...

Mrae,

Tak perlu le formality Tuan Haji tuh, memadai dengan mood je, mu pun bukannya baru kenal aku harini... aku email gambar ke mana?

mood@maarib
yemen

Ammran Yunus said...

Mood,

Mu kirim kat ammranyunus@yahoo.com
insya Allah aku akan siarkan.

Kalu mu tulis beberapa ayat lagi bagus, senang aku siarkan dengan segera. Tak perlu aku nak ulas panjang... :)

Ammran Yunus said...

Mood,

Mu kirim kat ammranyunus@yahoo.com
insya Allah aku akan siarkan.

Kalu mu tulis beberapa ayat lagi bagus, senang aku siarkan dengan segera. Tak perlu aku nak ulas panjang... :)

Ammran Yunus said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

OK beres.... thanks

mood@maarib
yemen